NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Bidens hond Commander verbreekt Trumps record ‘medewerkers Witte Huis bijten’

De hond van Joe Biden heeft 11 medewerkers van het Witte Huis gebeten. Daarmee heeft hij het record van Donald Trump officieel verbroken.

Het baasje van herdershond Commander is trots. "Donald Trump is niet alleen door mij verslagen in de strijd om het presidentschap, maar nu dus ook door Commander in de strijd om zoveel mogelijk mensen op een agressieve manier te mishandelen."

Naast baasje Biden heeft ook voormalig recordhouder Trump gereageerd, in een kort bericht op zijn eigen sociale mediaplatform. "THIS IS A BIG DOG LIE. Ik heb veel meer dan 11 medewerkers gebeten!!! Er is verkeerd geteld!"


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *