Shutterstock / Andrey Sayfutdinov / virtua73

Shutterstock / Andrey Sayfutdinov / virtua73

Man noemt hond DdN5!-zk3F-chzMP&1 om sterk wachtwoord beter te kunnen onthouden

Vroeger was alles makkelijker. Geen keuzestress in de supermarkt. Niet nadenken waar je grappen over mag maken en gewoon de naam van je huisdier of moeder kunnen instellen als e-mailwachtwoord.

Sindsdien is er veel veranderd. En nu het gevaar dat je gehackt wordt en al je persoonlijke informatie en naaktfoto’s op straat komen te liggen toeneemt, is ook Ron (53) om: Hij neemt een sterk wachtwoord.

Het probleem met sterke wachtwoorden is echter dat ze maar moeilijk te onthouden zijn. Om zijn sterke wachtwoord, dat hij op internet heeft laten genereren, te kunnen onthouden, heeft Ron daarom een slimme truc bedacht. Hij noemt zijn bulterriër DdN5!-zk3F-chzMP&1.

“Als ik mijn wachtwoord niet naar mijn hond kan vernoemen, dan vernoem ik mijn hond wel naar mijn wachtwoord”, aldus Ron.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Daarom eet jij hem het liefst zsm op he dronken Maitreya? Heb je je vriendinnetje Raisa van Twitter al gebeld om dit hondje komen weekend gezamelijk op te eten nadat jullie dit hondje aan het spit hebben gebraden?