Shutterstock / fizkes

Shutterstock / fizkes

Medewerkers bedrijf krijgen uitnodiging voor gezamenlijke paniekaanval morgen om 14:20

De kwartaalcijfers vallen tegen, dus heeft de CEO van een multinational op de Zuidas besloten dat het tijd is om even alle koppen bij elkaar te steken. Hij stuurt daarom een uitnodiging naar alle werknemers voor een gezamenlijke paniekaanval morgenmiddag op kantoor.

“Hi allemaal, gezien de omstandigheden willen we jullie graag morgen om 14:20 stipt uitnodigen voor een gezamenlijke paniekaanval. We beginnen gewoon in de meeting room, maar verplaatsen ons daarna naar de kantoortuin”, staat er in de mail.

“Aanwezigheid is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld. Het lijkt ons handiger om dit moment even allemaal tegelijk te hebben, in plaats van dat we het moeten verspreiden over de hele week. Laat even weten of je komt, dan houden we daar rekening mee bij de inkoop van snacks en oxazepam. En s.v.p. nu nog niet in paniek raken, dat komt morgen dus.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *