Jeroen Meuwsen Fotografie / Shutterstock

Jeroen Meuwsen Fotografie / Shutterstock

Ouwehand op heterdaad betrapt op ‘signalen en informatie die wijzen op schendingen van integriteit’

PvdD-leider is er gloeiend bij

Esther Ouwehand is er gloeiend bij. De fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren werd zondag op heterdaad betrapt terwijl ze bezig was met ‘signalen en informatie die wijzen op schendingen van integriteit’.

“Dit is een hele bittere pil”, reageert PvdD-voorzitter Ruud van der Velden. “Wij hadden als bestuur al signalen en informatie binnengekregen die wijzen op schendingen van integriteit, maar nu is Esther daarbij op heterdaad betrapt. Wij hopen dat iedereen inziet hoezeer Esther Ouwehand de integriteit schendt, nu de signalen en informatie die daarop wijzen zichtbaar zijn.”

Van der Velden wijst erop dat het niet integer zou zijn om de ‘signalen en informatie die wijzen op schendingen van integriteit’ te negeren. “Dat zou niet integer zijn”, aldus Van der Velden. “Esther is op heterdaad betrapt. Het is een hele bittere pil.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *