Shutterstock / Patricia GM

Shutterstock / Patricia GM

Dit zeggen jouw tan lines over je levensloop

‘Antwoorden op vragen over levensduur, gevoelens, en wat je vanavond gaat eten’

Elke zomer komen ze tevoorschijn op je lichaam: tan lines. Op je armen, rug en zelfs op je voeten. Ze kunnen overal ontstaan, maar hoe kun je ze lezen? Is het ‘hoe meer hoe beter’ of juist niet? Wat zeggen jouw tan lines over je levensloop?

Tan line toevallig precies waar je bikinitopje zat
De lijn verschijnt op de plek waar toevallig precies je bikinitopje zat die ene dag waarop je zonder je in te smeren in de zon ging zitten. Deze tan line zegt niet zoals veel mensen denken iets over het aantal kinderen dat je zult krijgen, maar wel iets over je levensduur. Hoe groter het contrast tussen de lijn en de huid eromheen, hoe korter je leeft. Maar let op: als de lijn scheef loopt zegt het juist wel iets over hoeveel kinderen je krijgt. Drie namelijk.

Tan line op je gezicht in de vorm van een brilletje
Ook op je gezicht ontstaan soms tan lines in de zomermaanden. De lijn in de vorm van een brilletje is een weerspiegeling van jezelf. Het geeft weer hoe je in het leven staat, of juist ligt op de voorsteven van een boot bijvoorbeeld. Is de tan line breed dan ben je nuchter en rationeel, terwijl iemand met een flinterdunne lijn juist creatief is.

Tan line op je pols waar je perfect een horloge zou kunnen dragen
Een andere lijn die veel mensen op hun lichaam krijgen, is te vinden op de typische plek voor een horloge. In de ‘polslijn’ is je relatieperspectief af te lezen. Let goed op mogelijke onderbrekingen in de line. Deze wijzen op onderbrekingen tijdens de seks, omdat de buurman aanbelt. En: hoe langer de tan line, hoe lekkerder je partner ruikt.

Tan line van ruimte tussen grote teen en die teen daarnaast naar beide zijkanten van de wreef
Deze tan line is het meest aan verandering onderhevig en kan elke dag worden geraadpleegd om te bepalen wat je die avond gaat eten. Een scherpere hoek in de lijn staat voor meer aardappel. Een dubbele lijn betekent daarentegen dat je de couscous zal laten aankoeken en weer eten moet laten bezorgen. Lijn met een kronkel? Dan wordt het dus sushi. Eet smakelijk!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *