Shutterstock / Wpadington

Shutterstock / Wpadington

Overheid bedankt gokverslaafden voor oplossen begrotingstekort met TOTO-tegoedbon

De Rijksoverheid is hard bezig om het enorme begrotingstekort van de Nederlandse schatkist te dichten, en met succes: het afgelopen jaar is dit tekort met maar liefst 19 miljard euro afgenomen. Een van de oorzaken voor deze grote daling is de enorme hoeveelheid gokverslaafden, die met hun sterke begeerte naar online gokspelletjes een flinke duit in het zakje hebben gedaan. Als wederdienst wil de overheid deze mensen nu belonen met een TOTO-tegoedbon van vijftig euro.

“We hopen natuurlijk dat veel van deze mensen nu gebruik gaan maken van de bon om ons nog verder uit de rode cijfers te helpen”, laat minister Weerwind van Rechtsbescherming weten. “Dit laat maar weer eens zien waar een klein land groot in kan zijn.”

“We kunnen trots zijn op deze mensen. Zonder hun inzet in de florerende gokindustrie hadden we nooit zo ver kunnen komen.” vervolgt Weerwind. En dan knipogend: “Als ik nog een tip mag geven: dit weekend FC Utrecht – Feyenoord. Utrecht zou weleens kunnen gaan stunten!”

De tegoedbon is te gebruiken bij besteding van honderd euro.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *