chayanuphol / shutterstock

chayanuphol / shutterstock

Bedrijf onderweg naar 100% duurzame beloftes

Een bedrijf belooft in 2030 alleen nog maar duurzame beloftes te doen. Volgens de CEO is dit de snelste en economisch meest logische weg naar vergroening. ‘’Onze beloftes kunnen veel groener, hier hebben we nog veel stappen in te zetten en tegelijkertijd kunnen we dit zonder al te veel pijn voor het bedrijf realiseren.’’

Op de vraag wat er allemaal gaat veranderen voor het bedrijf is de CEO duidelijk. ‘’Om te beginnen beloven we vanaf 2027 de kleur groen in onze huisstijl op te nemen en gaan we elk jaar beloven onze lichten uit te doen op Earth Day. Of dat laatste dit jaar meteen lukt weet ik niet, want ik zie dat het op dezelfde dag valt als onze jaarlijkse BBQ.’’

Bedrijven mogen zich niet groener voordoen dan ze zijn. Je hebt recht op eerlijke informatie over duurzaamheid. Vertelt een bedrijf niet het hele verhaal? Meld het dan bij ACM ConsuWijzer. #GroenePraatjes


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *