Anne-Fleur gestikt in Gooise R cover

Anne-Fleur gestikt in Gooise R cover

Anne-Fleur gestikt in Gooise R

Een tragische dag voor de familie en kennissen van Anne-Fleur, die vandaag tijdens een brunch met haar vriendinnen stikte in haar Gooise R. Het incident vond plaats toen Anne-Fleur haar vriendinnen aan het bijpraten was over haar nieuwe scharrel. ‘De vader Roderick is grootgrondbezitter’ waren haar laatste, fatale woorden.

“Het is vreselijk wat hier vanmiddag is gebeurd. Op zo’n feestelijke, gezellige dag, allemaal lekkere rosé en oesters ingekocht en dan nu dit. Echt heel zielie”, vertelt Anne-Fleurs bestie Anne-Sophie. Haar familie organiseert later deze week een stille lawa om de altijd vrolijke Anne-Fleur te herdenken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *