Studio Speld

Studio Speld

Deze vrouw kwam op vakantie eindelijk toe aan zichzelf fotograferen met een goed boek

Quality time met je gezin, uitslapen, lummelen, en met een cocktail in de hand aan het zwembad liggen. Ook Rosa neemt op vakantie eindelijk de tijd voor de dingen waar ze normaal niet aan toe komt. Zoals het vasthouden van een goed boek en daarvan een selfie op Instagram posten.

"Ik heb de afgelopen maanden zoveel leuke boeken  gekocht," vertelt de vrouw. "Maar ik kwam er door alle werkdrukte nooit aan toe om mezelf met een van de boeken op de foto te zetten." Daarnaast is vakantie volgens haar ook het ideale moment om met een boek op de foto te gaan. "Op vakantie zie je er uitgerust uit, heb je een lekker blosje en alle tijd om de perfecte foto te maken en bewerken."

Of Rosa nog boekentips heeft voor mensen die ook met een boek op de foto willen gaan? "Tomorrow and Tomorrow and Tomorrow van Gabrielle Zevin is echt een must deze zomer. De kaft doet het heel goed op een strand." Zelf heeft ze de nieuwe 944 pagina's tellende roman van Ilja Leonard Pfeijffer mee. "Super intellectueel. Daar was ik thuis echt nooit aan toegekomen!"


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *