Studio Speld: Loe Hijstek

Studio Speld: Loe Hijstek

Thijmen gebruikt groepsfoto als eerste Hinge-foto zodat jij pas bij de tweede wegswipet

De 24-jarige Thijmen bedacht een meesterplan om alle vrouwen op datingapp Hinge te slim af te zijn: een groepsportret met een grote hoeveelheid mannen gebruiken als eerste foto. Helaas blijkt zijn meesterzet maar matig te werken: vrouwen swipen hem alsnog massaal weg bij de tweede foto.

“Als je ervoor zorgt dat ze al die 21 mannen langs moeten, heb je in ieder geval al een minuut hun aandacht”, legt Thijmen aan zijn vrienden uit. “Natuurlijk, dan haken ze meteen daarna toch af. Maar er is altijd een kans dat ze vermoeid raken en je toch maar naar links swipen. Soms zit er toch een slippertje tussen, daar moet je gebruik van maken.”

“Als tweede foto heb ik lang getwijfeld tussen eentje waar ik met een puppy aan het spelen ben en eentje waar ik mijn kleine nichtje optil. Uiteindelijk heb ik toch besloten dat ik met die laatste meer daddy material uitstraal”, vertelt Thijmen terwijl hij zijn lege inbox refresht.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *