Studio Speld

Studio Speld

Dit is de Spaanse verkiezingsuitslag met en zonder Pieter Omtzigt

De rechts-conservatieve Partido Popular is bij de Spaanse parlementsverkiezingen de grootste partij geworden, maar het wordt moeilijk voor de partij om een regering te vormen. Maar hoe zou de uitslag eruit hebben gezien als Pieter Omtzigt had meegedaan? En hoe zou de uitslag er volgens Maurice de Hond hebben uitgezien als Pieter Omtzigt had meegedaan?

Uitslag zonder Pieter Omtzigt:
PP (rechts-conservatief): 136 zetels
 PSOE (sociaaldemocratisch): 122 zetels
 VOX (extreemrechts): 33 zetels
 Sumar (extreemlinks): 31 zetels
 Overig (o.a. separatistisch): 28 zetels

Uitslag met Pieter Omtzigt:
PP (rechts-conservatief): 136 zetels
 PSOE (sociaaldemocratisch): 122 zetels
 VOX (extreemrechts): 33 zetels
 Sumar (extreemlinks): 31 zetels
 Overig (o.a. separatistisch): 28 zetels

Uitslag met Pieter Omtzigt volgens Maurice de Hond:
Pieter Omtzigt (Pieter Omtzigt): 200 zetels
 VOX (extreemrechts): 90 zetels
 PP (rechts-conservatief): 40 zetels
 Overig (o.a. separatistisch): 8 zetels
 PSOE (sociaaldemocratisch): 7 zetels
 Sumar (extreemlinks): 5 zetels


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Let wel even TM niet jouw sxhuld, is onbekende uithoek in uitzonderingssituaties, ja gaat lang duren nog, spijt ons zeer, erg blij met 3 items gezien, kun je nog jaren mee door, nee herhalen hoeft ook niet, nee nog geen rnkel idee.

Reageer
gravatar

Recidive niet foutjre gemaskt, ja linguistisch was zij beter (iets metnice of zoiets). Tex Mex eerste gast af omdat die meneer van Ingenue spagaattanden heeft van autistisch spectrum kallografie, ja werkrn op kantoor, nogal indringend vatte nie reflectieglasoog mp, oortje mee, zeg u mn glazen oog, mijn broer, nee die heeft al bijna nooit rust, draaien diensten van claimerig volk.

Reageer
gravatar

U vrrgeet hier de context van het bericht, het is een heel verassende winst tenzij je hdt uiterlijk bekijkt dus vanaf tv fragment hoogte, zie je toch aan beide kanten nog wel weifelend nog die weer eens zo’n Jon.

Reageer