Shutterstock / sbonsi /  Dima Zel

Shutterstock / sbonsi / Dima Zel

Al-Hilal biedt Mbappé 13e maand en ruimteschip van de zaak

Al-Hilal wil ver gaan om Kylian Mbappé binnen te halen. De club uit Saoedi-Arabië probeert de Fransman te overtuigen met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden: naast een salaris van 700 miljoen euro voor één jaar biedt Al-Hilal hem ook een 13e maand en een ruimteschip van de zaak aan.

Omdat Mbappé nog niet van plan lijkt om te tekenen, is Al-Hilal volgens bronnen dicht bij de club ook voornemens om hem een M7-duikbootjacht en een drijvend schiereiland van de zaak te bieden. De reiskosten die hij maakt met de duikbootjacht worden bovendien vergoed.

Naast de primaire en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zelfs ook de tertiaire arbeidsvoorwaarden dik in orde: Al-Hilal gaat als teamuitje volgende maand naar het International Space Station en de bedrijfskantine serveert een soort maisbolletjes die lekker zacht zijn.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Volgens mij schiet u liever de MH 17 neer met een Wagner Bij raket zodat die aardige mensen maar liever geen fijne vakantie hebben, ja heel jaloersig en valsig type.

Reageer