Shutterstock / Mikolaj Barbanell / Featureflash Photo Agency

Shutterstock / Mikolaj Barbanell / Featureflash Photo Agency

Dit zijn ze: de lekkerste spelersmannen op de tribune dit WK

Het is een heerlijke traditie tijdens elk vrouwenvoetbaltoernooi: loeren naar de lekkerste spelersmannen op de tribune. Ook tijdens het net begonnen WK in Australië en Nieuw-Zeeland dwalen onze gedachten weer regelmatig af naar al het mannelijk schoon op de tribunes. Dit zijn dé hunks om in de gaten te houden dit wereldkampioenschap.

Servando Carrasco
We beginnen met de Amerikaan Servando Carrasco. Fan van snorren? Dan ben je bij mister moustache Servando aan het goede adres. Zijn eigen voetbalcarrière zit – in tegenstelling tot die van zijn partner Alex Morgan – wat in het slop, maar die looks pakken ze hem mooi niet af. Hij kan altijd nog aan de slag als professioneel trophy husband.

Dean Bouzanis
De boomlange Dean Bouzanis schijnt iets met voetbal te doen. Hij heeft als keeper zelfs onder contract gestaan bij PEC Zwolle. Nou ja, good for him, maar boven alles is hij een van de grootste hunks die we op de tribune zullen zien dit WK. Het toernooi is een thuiswedstrijd voor de Australiër, dus zullen de camera’s hem regelmatig weten te vinden. Helaas is hij natuurlijk al taken: Dean heeft een relatie met verdedigster Steph Catley.

Chris Mirabelli
De tweede Amerikaan in dit lijstje is Chris Mirabelli. Chris is al jarenlang de partner van lucky lady Casey Murphy. Casey ziet er op haar Instagram-foto’s ontzettend gelukkig uit, en daar kunnen we ons alles bij voorstellen.

Thomas Rogne
Wéér een voetballer, wat zit er bij die profs in het water – of moeten we zeggen: in die bidons? Thomas Rogne is een soort Viking: een lange Noor met lichte ogen en een spectaculaire kaaklijn. De verdediger met de dreamy eyes voetbalt bij het nietige Helsingborgs IF en staat daarmee in de schaduw van zijn geliefde, Ada Hegerberg. Maar toch: wat betreft is hij van Champions League-niveau.

Adrian Michael
Nichelle Prince ontmoette haar prins op het witte paard op datingapp Bumble, echt waar! Het was meteen een perfecte match: zij de knappe voetbalster, hij de knappe muzikant. Adrian deed mee aan American Idol, waar hij alle kijkers liet zwijmelen. Nichelle Prince moet namens Canada gaan scoren op het veld, Adrian doet dat al erbuiten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Lekkere mannen! Vind ‘t prima als ze een beetje met een voetbal klooien in hun vrije tijd, zolang ze ook maar kunnen koken.

Reageer