Bron beeld: Shutterstock / Canabbis_Pic / Studio Speld

Bron beeld: Shutterstock / Canabbis_Pic / Studio Speld

Vrouw zweert bij ‘natural lifestyle’: natuurwijn, pure tabak en paddo’s

Lotte Bloem (23) uit Utrecht leeft al bijna een jaar volgens een geheel ‘natural lifestyle’: alleen maar natuurwijn, pure tabak en paddo’s. Ze begint de dag altijd met drie zelfgedraaide sigaretten met pure shag van haar tabaksplant. “Het is belangrijk dat je meteen in de ochtend de connectie met de natuur maakt. Heel grounding.”

Het harde Nederlandse water heeft ze vervangen voor natuurwijn en in plaats van synthetische drugs gebruikt ze nu elke avond een handvol paddo’s. “Bizar hoe je dan de connectie met moeder aarde voelt, zij vertelt me dat ik op de goede weg ben.”

Een jaar geleden zag Lotte een documentaire over hoe gevaarlijk chemicaliën voor je zijn, dat opende naar eigen zeggen haar ogen. “Mijn vriendinnen drinken nog normale wijn, die vapen en gebruiken die versneden troep, cocaïne, waar allemaal wasmiddel doorheen zit, gatver. Echt slecht.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *