Shutterstock / Loredana Sangiuliano

Shutterstock / Loredana Sangiuliano

In Mission: Overmacht vindt Tom Cruise’ baas het heel begrijpelijk dat het niet lukte de klus te klaren

In de nieuwe film Mission: Overmacht vindt Tom Cruise’ baas het heel begrijpelijk dat het Cruise niet lukte de klus te klaren. “The mission, should you choose to accept it, is to find the key at all costs”, zegt de baas in het begin van de film. Cruise’ personage Ethan Hunt accepteert de missie, en wat volgt is een 2 uur en drie kwartier durende uiteenzetting van de uiteenlopende maar zeer overtuigende redenen en oorzaken die Cruise op het einde aanvoert om te beargumenteren dat het niet vinden van de sleutel in feite een gevalletje overmacht was. Zo wordt een vriendin van hem doodgestoken, komt hij tegenover zeer gedreven en geslepen vijanden te staan en krijgt hij ook nog eens pech met de auto.

“Ik zie het, daar kan je zelf uiteindelijk ook weinig aan doen”, zegt Hunts baas, een hoge functionaris bij de Amerikaanse overheid. “Overkomt de besten.”

Fans van de succesfilm kijken nu al uit naar de aangekondigde vervolgen ‘Mission: gezelligheid kent geen tijd’, waarin Ethan in een mum van tijd een verjaardag op touw moet zetten, en ‘Mission: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’, waarin Cruise’ personage langsgaat op scholen om de waarden van ‘goed je beste doen’ en ‘normaal doen’ te prijzen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *