Shutterstock / Jeroen Meuwsen Fotografie

Shutterstock / Jeroen Meuwsen Fotografie

Hoekstra nog wel beschikbaar als partner in nieuw kabinet

Dat Wopke Hoekstra afzwaait als partijleider van het CDA, betekent niet dat hij zijn verantwoordelijkheden volledig over de schutting gooit. “Ik blijf beschikbaar als partner voor een nieuw kabinet.”

Hoekstra wil zich blijven inzetten om de problemen van Nederland te tackelen. “Het partijleiderschap zie ik niet als mijn core business, maar voor de functie van partner in een nieuw kabinet mag het CDA altijd een lijntje uitgooien. Ik zet graag samen met mijn partij een verandertraject in.”

Hoekstra zegt dat zijn besluit om te stoppen als eindbaas een co-creatie is van hem en zijn vrouw Liselot. “Tijdens een intensief proces van agendering, analyse en dialoog heb ik mijn gedachten even tegen haar aangehouden en vervolgens hebben we er samen een klap op gegeven.”

Als Hoekstra geen partner wordt, zal hij schakelen naar een nieuwe rol binnen de BV Nederland. “Ik blijf mijn ideeën over dit mooie land over de mensen uit te storten. Als partner of in een andere rol. Ik vind wel een manier om een plasje te doen over de toekomst van Nederland.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

U zwaait hier de afwas in, onderschat het niet bv. reken op koud water, via buiten de camping verorberen svp. Niet eigenwijs en houweel meenemen op het ijs, kan lelijk of nogal diep tegenvallen, spijt van en jaar later met grijze haren beperking gelimiteerd wandel iconisch blauw snowfirnlijn ———–

Reageer