Shutterstock / fornStudio

Shutterstock / fornStudio

Rammstein vraagt katholieke kerk om tips

Na talloze beschuldigingen van seksueel wangedrag aan het adres van Rammstein-zanger Till Lindemann wendt de band zich tot de katholieke kerk voor tips. De band wil weten hoe je dergelijke beschuldigingen overleeft zonder ernstige gevolgen.

"Hoe krijgen jullie het voor elkaar dat er, ondanks duizenden nog veel ergere beschuldigingen, uiteindelijk nooit echte consequenties zijn?" schrijft de band aan het Vaticaan. "We hebben al een advocatenkantoor ingehuurd om een 'onderzoek' in te stellen, we hebben iemand ontslagen (niet Till Lindemann, natuurlijk) om de critici te sussen, en we hebben een PR-bureau voor crisiscommunicatie in de startblokken staan. Wat denken jullie, doen we genoeg om ervoor te zorgen dat alle klagers het op een gegeven moment opgeven?"

Hoewel de band van oudsher nogal onkatholiek is, wordt in deze situatie alle hulp op prijs gesteld. "We hopen dat jullie barmhartig zijn en ons willen vertellen wat we nog meer moeten doen, zodat we niet met echte consequenties worden geconfronteerd." Als dank voor de hulp krijgen de inwoners van het Vaticaan allemaal een vrijkaartje voor Rammsteins volgende concert.

Dit artikel verscheen eerder bij Der Postillon.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Verstecken, verzichten
Verbrennen und vernichten
Verhütung verboten
Verstreuen sie Gebote
Verfolgung verkünden
Vergebung der Sünden
Verbreiten, sich vermehren
Im Namen des Herren
Zeig dich

Reageer
gravatar

Dat ge-mie-toe slaat nergens op. Eigen schuld dikke bult, dames! Zijn hand voortdurend voor zijn edele delen is erom vragen en dat kunnen jullie gewoonweg niet weerstaan.

Reageer
gravatar

Hoewel ik doorgaans de Speld er leuk vind, gaat dit te ver. Dit artikel is voor mij als praktiserend katholiek kwetsend, het is blasfemisch, en getuigt van beperkte kennis over het ware Katholieke geloof.

Reageer
gravatar

Beste Danielle,
De katholieke Drie-vuldigheid en Maria vinden een grapje op z’n tijd niet fout in tegenstelling tot de protestantse god zonder schoondochter.

Lieve Danielle,
Kom gezellig bij mij biechten dan maken we er daarna een heel neuke</S) leuke avond van met mijn lievelings miswijn en heel veel lekkere witte ronde schijfjes, die wij in ons beroep hosties noemen.

gravatar

Beste Danielle,

De Speld bedenkt de meeste artikelen niet zelf. Ze worden overgenomen en vertaald van buitenlandse sites. Der Postillon in dit geval. Misschien kun je beter daar je klacht neerleggen.

gravatar

Ich wiederhole es aber jetzt hoffentlich fehlerfrei.
Wie viele Niederländer, die Deutsch schreiben, arbeiten bei De Postiljon?

gravatar

Ich wiederhole es, und jetzt vermütlich fehlerfrei.
Wie viele Niederländer, die Deutsch schreibenk können, arbeiten bei De Postiljon?