Instagram Freek Vonk / Studio Speld

Instagram Freek Vonk / Studio Speld

Ex-vriendin Freek Vonk krijgt larf in het weekend

De breuk tussen Freek Vonk en Franka Vedder heeft ook gevolgen voor de pasgeboren larf Kwak. Inmiddels zijn er afspraken gemaakt omtrent het co-ouderschap: Freek krijgt de larf doordeweeks en Franka in het weekend.

“Holy moly”, begint Freek zijn uitleg aan de camera’s van RTL Boulevard. “Het is altijd spijtig wanneer het kind de dupe is van een break-up, maar we willen allebei het beste voor Kwak.” Het larvenkind zal dus wekelijks moeten pendelen tussen Freek, waar hij ook moge uithangen, en de blonde ondernemer.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een strontvlieg die een menselijke buik en in het bijzonder in de dikke darm niet kan leven? Kom nou! Het eten voor strontvliegen wordt daar regelmatig in overvloed opgediend.