Studio Speld / Shutterstock

Qmusic introduceert raadspelletje Het Gevoel

‘Raad jij welk onbestemde gevoel we zoeken?’

Qmusic pakt deze week uit met een nieuw raadspelletje. Na het grote succes van Het Geluid, introduceert het radiostation Het Gevoel, waarin luisteraars op zoek gaan naar een bepaald, onbestemd gevoel.
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is t wie van de drie ben u van daag? Van tegen propositie, of van sagel? Of ben u van kouw en constructie? Van den leste en diens vraai, t jochem zat op stoel rond te draaien in die hele hal, wat hij moest doen? was rustig blijven, kalmte verzamelt 3x 🐝 een.

Reageer