Helaas: boek dat je deze zomer écht moet lezen weer teringdik

Helaas: boek dat je deze zomer écht moet lezen weer teringdik

Helaas: boek dat je deze zomer écht moet lezen weer teringdik

Helaas: het boek dat je deze zomer écht gelezen moet hebben, Alkibiades van Ilja Leonard Pfeijffer, is wéér teringdik: 934 bladzijden. Slecht nieuws dus voor mensen die graag willen meepraten over literatuur, maar al jaren niet meer de spanningsboog hebben om een boek van meer dan 250 pagina’s te lezen.

Het andere boek dat je echt moet lezen, De transformatie van de aarde van Peter Frankopan, is helaas ook al superdik. In 800 pagina’s behandelt de historicus de gehele wereldgeschiedenis, van het ontstaan van de aarde tot nu, maar ja, op dat punt is de lezer allang afgehaakt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Boek nu kut balans verkortingen en je grijpt altijd naast die gijp lacht 5 dagen /week op de beeldbuis en geloof me zelfs morfine begrijpt mij niet