StudioSpeld / Shutterstock

StudioSpeld / Shutterstock

Ouders die zoontje krijgen richten alvast mancave in

Nog een paar maanden en dan is het zover: dan krijgen Janneke en Jacob hun eerste kind. Toen ze bij de echo hoorden dat het een jongetje werd, sprongen ze een gat in de lucht. “Nu kunnen we eindelijk zijn mancave inrichten.”

“Hier aan de muur komt het dartbord. Daar, aan de andere kant, hadden we eigenlijk een kledingkast willen zetten, maar dat wordt nu een flipperkast. Wel zo leuk”, zegt Jacob terwijl hij tevreden rondkijkt. “Het wordt een beetje passen en meten, want er moet ook nog een ingebouwde bar bij waar de kleine man straks met zijn maten een glas melk achterover kan slaan. En niet te vergeten de pokertafel natuurlijk.”

“We hebben speciaal een 75-inch-led-tv met Crystal UHD-display besteld, zodat hij straks in 4K-resolutie Bumba kan kijken”, zegt Janneke trots. “En die gaming consoles zijn heel goed voor zijn motoriek. Ik zeg altijd maar zo: je kan niet vroeg genoeg beginnen met je mannelijkheid overdreven uitdragen in een bedompt hol zonder ramen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Liever een (saai) museum bezoeken of administratie werk ipv benzine over mn huis. Als je na t seizoen pas wil gaan strijden, lijk mij er een schroefje los.

gravatar

En Igorscornetniet voor de playoffs ineens ook een Douvikas puntje erbij krijgt, dat staal langs t veld met linkerhand vorige niet door midden kunnen slaan, telt wel op met dubbele watusi erbij.

gravatar

Het onzinnig verhaaltje is pure mannenhaat van Janneke. Ik begrijp dan ook niet waarom Michel eraan heeft meegewerkt.