Jan van der Wolf / Shutterstock

Jan van der Wolf / Shutterstock

‘Vertrouwen in medemens gestegen’, maar welke idioot deed dat onderzoek?

Volgens het CBS nam het vertrouwen in de medemens het afgelopen decennium toe: van 58 procent in 2012, naar 66 procent in 2022. Maar wij vragen ons dan tóch af: waar komen deze cijfers in godsnaam vandaan en welke mafklapper heeft dat onderzoek uitgevoerd?

Een stijging van acht procent, geloof je het zelf? En waarom merken wij daar dan niks van? Wij vinden het moeilijk om ons er iets bij voor te stellen, zo’n grote stijging in tien jaar tijd. Dat komt dan maar uit de lucht vallen zonder dat iemand er iets van voelt? Wie zit er eigenlijk achter dat CBS? Namen en rugnummers willen we.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

the …….. all the time zkt gehandicapten, en besteed werk uit aan 2 personen, die weinig begrip hebben van, mogelijk hebben deze wel nog een vleugje humor over, van atomisch astronomisch, dat laatste is onbegrijpelijk voor machine taal hoop sp wind learned na al deze jaren

Reageer
gravatar

dus zoals midden vorig jaar na laatste blink vd lente mce in een standaard metro verandert de tijdseenheid en de locatie.

gravatar

Voor verder of veder begrip uit de staatututen van natuur- en dieren recht: geheugen actief van oost naar west, lommerrijk, bos en wijk zijn gescheiden begrippen, witty, wover woven, weaver und nicht so fort. Laan, straat, zandpad, asfalt, modder, middenstand weet weinig vantevoren, weg rijdt in alle gevallen naar behoren tot slot tell it like it this en anders niets.

Reageer
gravatar

Heel t bureau Sire doet nu de aardig tactiek, zo’n lintje erom heen zoals schaapachtige repliek bij nieuw fractie talent, naar voorbeeld van conserven en prijs wat u lief is. vergiscu niet blijft als plak van een vlieger zitten, zie hier mijn eerste nachtmerrie. Dominee, cradle en de santekraam.

Reageer