Marijs Jan / Shutterstock

Marijs Jan / Shutterstock

Regenboog in de fik gestoken

In Delft is op klaarlichte dag een regenboog in de fik gestoken. Het KNMI heeft aangifte gedaan bij de politie.

Een oplettende voorbijganger zag het natuurverschijnsel branden en waarschuwde de autoriteiten. Die gaan uit van kwade opzet achter de zinloze actie.

Het KNMI laat weten geschrokken te zijn van het incident, maar benadrukt dat zon en regen zich nooit uit elkaar zullen laten drijven door geweld.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Na een kwartier werd doordeweekse bekerwedstrijd vanwege het onweer gestaakt Nog uitspelen was niet nodig, na 1 kwartier was het 13-0 op veld 4. 1x binnenpret moet kunnen, toch?

Reageer
gravatar

Eerst van buitenaf vorig jaar lente na Corona, en
nu van binnenuit had een tientje genoeg geweest; goede koffie met een pistache taart. ipv uitverkoop van cultureel erfgoed of recht praten over verdere ontginning, research/onderzoek voor welk behoud? Vorig jaar zomer had economie kunnen verder gaan op eigen charme/kracht of toch liever weer de barokke koperen blinksie? Pontificaal lang en breed voor t zicht van vervaardigd materiaal, altijd weer dat zgn. uiterlijke pracht verhaal.

Reageer
gravatar

Hoe dom. een regenboog is onbrandbaar en lijkt in het geheel niet op de regenboogvlag, die Bas en Maarten probeerden te parodiëren.

Beide heren zouden er beter aan gedaan hebben om de pot goud aan de voet van de regenboog te zoeken. Dat had pas echt nieuws opgeleverd.

Reageer