Pro Shots / Niels Wenstedt

Gemeente Rotterdam gaat grote centrale explosieshow organiseren

De gemeente Rotterdam gaat dit weekend een spectaculaire centrale explosieshow organiseren. Dat liet burgemeester Aboutaleb zojuist weten in een persmoment. Ze hebben het helemaal gehad met alle dagelijkse explosies overal in de stad en hopen dat deze hiermee verdwijnen.

“Een centrale explosieshow is veel veiliger, levert veel minder troep op en bovendien kunnen we er op deze manier gezamenlijk van genieten”, verklaart de burgemeester. “We hebben nog gekeken of we de afsteektijden konden aanpassen van het kleinere werk, maar dit bleek niet haalbaar. Daarom is dit de beste oplossing.”

De explosieshow zal rond 00.00 van start gaan ter hoogte van de Erasmusbrug. Eerder op de avond zal er op diezelfde locatie een kinderexplosieshow plaatsvinden. Alle omliggende panden worden preventief ontruimd.

Dit artikel staat in ons allernieuwste boek: 2023 – Toch een Jaar. Bestel vandaag nog het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2023. Inclusief nooit eerder gepubliceerde artikelen, een voorwoord door Wopke Hoekstra, het beste van De Speld Sport en De Pin, een polarisatiespecial en een extreem polariserende middenpagina. Nu voor slechts 18,50 in onze webshop of in de boekwinkels!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *