Pro Shots / Niels Wenstedt

Pro Shots / Niels Wenstedt

Gemeente Rotterdam gaat grote centrale explosieshow organiseren

De gemeente Rotterdam gaat dit weekend een spectaculaire centrale explosieshow organiseren. Dat liet burgemeester Aboutaleb zojuist weten in een persmoment. Ze hebben het helemaal gehad met alle dagelijkse explosies overal in de stad en hopen dat deze hiermee verdwijnen.

“Een centrale explosieshow is veel veiliger, levert veel minder troep op en bovendien kunnen we er op deze manier gezamenlijk van genieten”, verklaart de burgemeester. “We hebben nog gekeken of we de afsteektijden konden aanpassen van het kleinere werk, maar dit bleek niet haalbaar. Daarom is dit de beste oplossing.”

De explosieshow zal rond 00.00 van start gaan ter hoogte van de Erasmusbrug. Eerder op de avond zal er op diezelfde locatie een kinderexplosieshow plaatsvinden. Alle omliggende panden worden preventief ontruimd.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.