Shutterstock/WorldPhotosadanijs

Shutterstock/WorldPhotosadanijs

Kabinet trekt 1,3 miljard uit voor hersteloperatie toeslagen, slachtoffers krijgen misschien ook iets

Het kabinet trekt 1,3 miljard euro extra uit voor de hersteloperatie die binnen de Belastingdienst de slachtoffers van de toeslagenaffaire moet compenseren.

De hersteloperatie moet ongeveer 50.000 gedupeerden compenseren en dat is volgens minister Kaag geen kleinigheid. “Het is een flinke klus, maar we hebben dan ook een ereschuld. Met 1,3 miljard zijn we een goed eind op weg. Dan kunnen we later kijken of de slachtoffers misschien ook nog iets krijgen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En om het wel gezellig te houden of te maken, ik geloof wel in het talent van Rdam Zuid eo in plaats van t lelijke steengoed wat ik tot gruis zal vermalen tussen mijn mekakuh.

Reageer
gravatar

U bent hier een dissonant, en weigert u eraf. Nr accountant Heb uw xylon B al te verstouwen gehad. U bent nog niet bekend met de grootste uitdaging die nog moet komen. I am a Russian.

Reageer
gravatar

Ik weet het niet, maar is die “gado gado” de reïncarnatie van Maitreya? Met de hoeveelheid onzin lijkt het wel te kloppen. In ieder geval is er hier sprake van iemand die te veel van de HOY-worst (gegarandeerd hondenvlees) gesnoept heeft.

Reageer
gravatar

Even opletten met door scrollen hieronder, vanwege werk/uitvoering e.dergelijke zaken u.c. beter van niet. Logica en opbouw is goed, al blijft t nodig om risico inschatting, analyse, kritisch vermogen te blijven oefenen, autodidactisch vertellend vertoont nog steeds reflectie missing points, al noteer ik wel lichte verbetering. Chat gifpt is overigens niet iets nieuws: https://www.irishtimes.com/news/education/education-is-not-the-filling-of-a-pail-but-the-lighting-of-a-fire-it-s-an-inspiring-quote-but-did-wb-yeats-say-it-1.1560192

Reageer
gravatar

Die slachtoffers in Ter Apel; die inwoners, daar staat toch ook wel een ereschuld van een paar miljard open? Die mensen is hun leven verwoest door de regering.

Reageer
gravatar

Money. War. Document. Deficit. Structure dismantled. Excuse. No time. For plain talking. Disguised. Undermined, in other words who pays de base?

Reageer