Studio Speld

Studio Speld

Vrouw drinkt alvast 8 halve liters bier om blaas te trainen voor Koningsdag

Jade (19) heeft zich de afgelopen weken goed voorbereid op Koningsdag. Niet alleen heeft ze een feestje uitgezocht en oranje accessoires in huis gehaald, ook drinkt ze alvast elke dag acht halve liters bier om haar blaas te trainen.

“Ik ben begonnen met het atten van drie halve liters in drie uur, maar heb dat de afgelopen week opgeschroefd naar acht blikken in twee uur. Eerst moest ik na een halfuur al gelijk plassen maar inmiddels hou ik het twee uur en dertien minuten vol”, zegt Jade tevreden.

“Als extra training heb ik een net iets te koude outfit aangedaan en ben ik op een willekeurige boot op de Amstel gaan staan springen op muziek een paar uur lang. Door de kou op m’n blaas moest ik soms al vroegtijdig naar de wc spurten, maar gelukkig had ik m’n huisgenoot gevraagd om de wc zo goor achter te laten dat ik eerst nog een half uur lang bezig was om moed te verzamelen voordat ik m'n broek liet zakken. Net echt."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *