Shutterstock / Krakenimages.com

Shutterstock / Krakenimages.com

De 5 niet-bestaande verschillen tussen exclusief zijn en een relatie hebben

Je hoort het waarschijnlijk vaak om je heen, of hebt zelf al eens in deze situatie gezeten: je bent al meer dan vier maanden exclusief maar hebt ‘geen relatie’. Weet jij nog steeds niet zeker of je nou een relatie hebt of exclusief bent? Check hier de vijf niet-bestaande verschillen.

 1. Je hebt een relatie met elkaar.
  Zowel wanneer je ‘exclusief bent’ met iemand als wanneer je een ‘relatie hebt’, heb je een relatie met die persoon. Dit is een belangrijk niet-bestaand verschil tussen beide situaties.
 2. Je bent exclusief met elkaar.
  Zowel wanneer je ‘exclusief bent’ met iemand als wanneer je ‘een relatie hebt’ met iemand, ben je exclusief. Dit houdt in dat je niet met anderen gaat op een seksuele of romantische manier.
 3. Je committeert je aan elkaar.
  Een ander niet-bestaand verschil tussen ‘exclusief zijn’ en een ‘relatie hebben’ is dat jullie besluiten je aan elkaar te committeren door af te spreken enkel met elkaar te gaan en je daaraan te houden.
 4. Je bent monogaam.
  Een belangrijk niet-bestaand verschil tussen ‘exclusief zijn’ en een ‘relatie hebben’ is dat je niet met anderen naar bed gaat.
 5. Je bent loyaal aan elkaar.
  Misschien denken mensen wel eens dat ‘exclusief zijn’ en een ‘relatie hebben’ een beetje verschilt op het gebied van loyaliteit, maar het tegendeel is waar. Dit is exact hetzelfde!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *