D66 / Wikimedia Commons & Werus / Shutterstock

D66 / Wikimedia Commons & Werus / Shutterstock

Sjoerd Sjoerdsma treft slapende Sjoerd aan in achtertuin

Alsof het een slechte 1 april-grap is: D66-politicus Sjoerd Sjoerdsma trof gisteren een slapende Sjoerd aan in zijn achtertuin. “Het is werkelijk waar: ik bracht ’s ochtends even het GFT-afval naar de bak en zag toen in een perkje achterin de tuin een voet uit het loof steken. Toen ik dichterbij kwam bleek het een slapende man te zijn, die net wakker werd. Hij keek mij aan en zei: ‘Ik heet Sjoerd.’ Hij had een kater.”

Voor Sjoerd Sjoerdsma was het zien van de Sjoerd niet superopmerkelijk, maar wel behoorlijk opmerkelijk. “Ik kom niet heel vaak Sjoerds tegen in het echt, maar nu dus wel”, aldus Sjoerd Sjoerdsma. “Een echte Sjoerd.” Sjoerd is meegenomen door de politie en na korte controle weer naar huis gebracht.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Lekker alvast oefenen voor na de verkiezingen. Laat het wachtgeld maar komen!

Is het kabinet al gevallen of moeten er eerst nog een lading rekeningen naar de burger?

Reageer
gravatar

Het zal wel aan mijn beperkte begripsvermogen liggen, dat ik mij afvraag wat het nieuws dan wel de humor is van het verhaaltje? Kan iemand dat voor mij uitleggen?

Reageer