lev radin / Shutterstock

lev radin / Shutterstock

Oppassen voor mensen die Succession nog willen kijken: nieuwste aflevering zit vol met spoilers

Een tip voor iedereen die Succession volgt en reikhalzend uitkijkt naar de meest recente aflevering: deze zit vol met spoilers! Oppassen geblazen dus als je de serie volgt en niet wil stuiten op allerlei plotwendingen die al iets over het verloop van het verhaal verklappen. Zelf zaten we in ieder geval nietsvermoedend te kijken naar aflevering 3 en werden we onaangenaam verrast door allerlei spoilers. Voor ons is de lol er zo wel een beetje vanaf.

Kortom: wij raden je aan om een weekje je HBO Max-account niet te openen als je bang bent voor spoilers.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *