Shutterstock / studio speld

Shutterstock / studio speld

Jezus opgestaan om naar winkel te rennen voor Patty’s nieuwe panterprintcollectie

Voor veel mensen is het nog altijd een mysterie waar Pasen precies voor staat. Is Jezus uit de dood opgestaan voor ons? Om de dood te overwinnen? Of toch om naar de winkel te rennen voor Patty Brards nieuwe panterprintcollectie?

Het laatste blijkt waar, als je het theoloog Gerdi Dirks vraagt. “Natuurlijk houdt Jezus van de hele mensheid en vertelt Zijn opstanding met Pasen dat op een prachtige manier. Maar het is voor mij als dominee complexer dan dat. Als je goed luistert naar wat Jezus vertelt, dan wordt mij duidelijk dat Hij niet alleen van de mens houdt, maar van de gehéle schepping. En dus ook van panters en alles wat een panterprint heeft."

"Het lijkt mij meer dan logisch dat Jezus, nadat die steen weggerold was voor zijn graf, het liefst linea recta naar de winkel was gerend om zijn leven te vervolmaken met alles wat een leuk panterprintje heeft.” Gerdi glimlacht tevreden. “Patty’s collectie is een prachtig voorbeeld van hoe panterprint de dood overwint. Jezus zag dat vast en zeker ook.”

De nieuwe panterprintcollectie van Patty Brard is nu te koop bij de Kruidvat!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *