YouTube - NPO / Studio Speld

YouTube - NPO / Studio Speld

The Passion stilgelegd nadat Jezus aansteker uit het publiek tegen z’n hoofd krijgt

Het leek zo’n prachtige avond te worden: na drie edities zonder publiek mochten er vanavond eindelijk weer mensen aanwezig zijn bij live muziekspektakel ‘The Passion’. Helaas moest het evenement stilgelegd worden nadat iemand uit het publiek een aansteker tegen het hoofd van Jezus gooide.

Minister Yesilgöz van Justitie en Veiligheid is woest. ‘Dit heeft niets met kruisigen te maken!’, twittert ze. ‘Als je dit doet ben je geen volger van Jezus maar een enorme hufter die gestraft moet worden!’

Tijdens de onderbreking stapte EO-presentator Tijs van den Brink het podium op om de boel te bedaren: “Laten we ons koppie er bij houden, potverdorie!” Het is onduidelijk of er doorgekruisigd gaat worden of niet.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Biechten doen ze niet bij de gereformeerden.
Dat is een van de zeven sacramenten en daar hebben ze bezwaar tegen. Goddeloos, werkelijkwaar!

gravatar

Door mij vertaalde brief van Romeinse Keizer Caesar Augustus:

“Ik heb besloten dat de viering van Goede Vrijdag, Hemelvaartsdag, Pasen, Pinksteren en Kerstmis tot nader order wordt uitgesteld totdat de aansteker in het jaar 1823 is uitgevonden.”

Reageer