Studio Speld / Shutterstock

NS verrast personeel in Brabant met gepersonaliseerde mutsen

NS treinconducteurs werden vandaag verrast met een spontaan cadeautje. Na dagenlang verplicht thuis te hebben gezeten vanwege dassen, kregen Brabantse conducteurs als troost een speciale muts cadeau van de NS.

“Echt super attent”, stelt de 39-jarige conducteur Joris terwijl hij ons de zwart-witte muts laat zien. Hoewel de mutsen niet in de standaard NS kleuren zijn, is Joris toch van plan hem dagelijks te dragen. “Hij matcht dan misschien niet helemaal met mijn uniform, maar hij is wel echt heerlijk warm!”

Inmiddels is het dassen probleem opgelost en draagt Jorris met trots zijn nieuwe muts tijdens het werk.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik bedenk ineens dat er nog drie blunders zijn!

1. De woningbouw van dassen in spoordijken is geen direct probleem voor de NS, maar voor ProRail.
2. De NS heeft een groot personeelsgebrek en dan nemen drie (!) luie jeugdige zogenaamde conducteurs de tijd voor de fotograaf van De Speld.
3. De trein naar Enkhuizen staat te wachten tot de ze klaar zijn met ouwehoeren.

Reageer
gravatar

Een van de (geëmigreerde?) leden van de familie Van De Buren (ik weet niet meer welke) heeft volgens mij ooit geschreven dat de foto’s van De Speld vrijwel nooit passen bij de artikelen.
De bovenstaande foto is daarvan het bewijs.
De drie jongeheren – voor even jonge vrouwen moet men bij De Pin zijn – dragen geen uniform! Gezien hun saaie donkere kostuums en fantasieloze stropdassen zijn het lieden uit de Zuidas van Amsterdam.

Reageer