Jasper Schilder

Jasper Schilder

Harm voetbalt ‘voor het plezier’ maar hoopt wel iedere week dat het wordt afgelast

Harm uit Heerhugowaard voetbalt naar eigen zeggen ‘voor het plezier’ maar hoopt wel iedere week dat het wordt afgelast. Dat meldt hij terwijl hij uit het raam tuurt, hopend op een verlossend appje.

“Schitterend spelletje is het”, aldus Harm. “Doe het al jaren met plezier. Mooiste wat er is. Maar heb toevallig vandaag even geen zin om in een of ander gehucht genaamd Broek op Langedijk om 09:30 in een of andere knollenwei te staan banjeren. In de zeikregen.” Dat Harm gister tot 05:00 uur de kop van zijn romp aan het schroeven was in Café de Vleet werkt ook niet mee.

In de groepsapp genaamd Helden buiten de velden blijft het angstvallig stil. Dus springt Harm op de fiets. Een half uur later is hij wel de snelst reagerende als er wordt gevraagd wie de eerste helft wissel wil zitten. Toch nog een klein lichtpuntje: plezier op de bank.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *