Youtube / Powned

Youtube / Powned

Jezus Leeft vindt deze waterschapsverkiezingen dat iedereen over water moet kunnen lopen

Naast de Provinciale Statenverkiezingen staan woensdag 15 maart ook de waterschapsverkiezingen op het programma. Veel politieke partijen maken deze weken hun standpunten bekend, zo ook Jezus Leeft. De politieke partij vindt onder andere dat iedereen over water moet kunnen lopen.

“De zee komt in de toekomst toch een keer over de dijken heen, dan is het handig als iedereen er overheen kan lopen”, zegt partijleider Florens van der Spek. “Laat het duidelijk zijn: voor ons is dit punt niet onderhandelbaar. Dit is een belofte die we aan onze kiezers doen en die we ook waar zullen maken. We zeggen altijd maar zo: we zijn niet links, niet rechts, maar rechtdoorzee.”

De partij laat verder weten er ook voor te pleiten dat er in de toekomst genoeg drinkwater beschikbaar blijft om in wijn te veranderen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ze hebben het volgens mij gewoon verkeerd verstaan. Elvis leeft, dat weten we inmiddels allemaal wel. Maar Jezus is gewoon dood.

Reageer
gravatar

Dat Jezus weer leeft is niet best voor bakkers, viswinkels en wijnleveranciers als hij in hun buurt gaat wonen. Hun producten worden namelijk door Jezus gratis aangeboden. Ook de plaatselijke doktoren hebben niks meer te doen. Een voordeel is wel dat elf dakloze homofiele vissers bij Jezus terecht kunnen.

Reageer
gravatar

Toen ik de foto goed bekeek zag ik dat Jezus zich niet meer op een ezel, maar in een taxi verplaatst. Naast de taxi staat de apostel Petrus die het voertuig bestuurt.
Dat het christendom meegaat met de tijd is hiermee duidelijk bewezen.

Reageer