Shutterstock/simona pillola 2

Shutterstock/simona pillola 2

Op Internationale Vrouwendag vieren we dat vrouwen nog niet gelijkwaardig behandeld worden

Op Internationale Vrouwendag vieren we dat vrouwen nog niet gelijkwaardig behandeld worden. Dat zeggen vrouwen wereldwijd. “Het goede aan deze dag is dat het een echte feestdag is, één waarop we vieren dat vrouwen ooit gelijkwaardig behandeld zullen worden! En omdat het nog lang niet zo ver is, gaan we er nog jarenlang plezier van hebben – de ijskappen zijn waarschijnlijk gesmolten voordat gendergelijkheid is bereikt. Gaaf toch?”, zegt ambassadeur Kerry Grant.

“Het mooie is dat deze dag een traditie is die we waarschijnlijk generaties lang aan onze dochters en kleindochters kunnen doorgeven”, gaat ze verder. “Die loonkloof dichten gaat niet over één nacht ijs. Ook niet over vijftig jaar ijs. Ik zou er enorm van staan te kijken als er überhaupt nog ijs is op het moment dat vrouwen niet meer worden onderdrukt, misbruikt, onderbetaald, geïntimideerd of verhandeld”.

“Dus ja, een hoop te vieren!” sluit Grant af.

CARE Nederland zet zich in voor een sterkere positie voor vrouwen. Want een maatschappij die veilig is voor vrouwen, zorgt voor gelijke kansen. Kies ook voor gelijkwaardigheid. Teken de belofte.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ongelijkwaardigheid van mannen is vooral zichtbaar aan de lengte van de penis. Ik scoor zelfs hoog bij de bovenlaag met een lengte van 29,9 cm bij volle erectie en een omtrek van 14,6 cm, waardoor ik zeer geliefd ben bij de vrouwen.

Reageer
gravatar

Vieze man, door die enorme lengte sta jij in het openbaar bij het zien van een jonge vrouw die voldoet aan jouw schoonheidseisen, vaak voor lul.

gravatar

“Op heel gebieden ziet men verschillen. Die verschillen zijn er ook bij vrouwen”

Ik had het niet troebeller kunnen uit(d)rukken!