Flickr / Studio Speld

Flickr / Studio Speld

Groep mannen bijeengekomen in Zuid-Afrika om het uiterlijk van Sylvia Geersen beter te leren kennen

Een groep mannen is dit seizoen van de Bachelorette bijeengekomen in Zuid-Afrika met een gezamenlijke missie: het uiterlijk van Sylvia Geersen beter leren kennen.

“Sylvia is echt mijn droomvrouw”, verklaart Otman (44) over de Bachelorette. “Van top tot teen, haar diepblauwe ogen, haar verbijsterende lach, haar lange haren, wauw. Echt zo’n vrouw waar je uren naar kan kijken. Precies wat ik zoek in een levenspartner.”

Ook Jordy (31) begint te glunderen, als we vragen wat hij van Sylvia vindt. “Ja mega knap natuurlijk, dat ziet iedereen. Maar wat niet iedereen weet van Sylvia, is dat ze in het echt net zo’n mooie huid heeft als op televisie. Daar kom je pas achter wanneer je meer tijd met haar spendeert. Prachtig.”

Bachelorette Sylvia: “Wat ik vooral zoek in een partner is iemand waarmee ik kan lachen, een goed gesprek kan voeren en die mijn maatje in het leven is.” De mannen knikken instemmend. “Dat is ook precies wat ik zoek in een relatie”, zegt deelnemer Malcolm (40). “Iemand op wie je kan bouwen, maar ook iemand die model is. Dat hoeft elkaar niet uit te sluiten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *