Mix and Match Studio / Shutterstock

Mix and Match Studio / Shutterstock

Vrouw die ‘echt niks’ voor Valentijn wil is dezelfde vrouw die ‘echt geen toetje hoeft’

De 26-jarige Eline hoeft echt niks voor Valentijn. Daar is ze net zo vastberaden over als over het feit wanneer ze echt geen toetje hoeft na het diner.

“Nee ik hoef echt niks voor Valentijn hoor, echt niet”, zegt Eline. “Ik hoef ook niet leuk uit eten te gaan of verrast te worden met een gouden paar oorbellen, daar hecht ik ook geen waarde aan. En ik hoef ook geen cadeau voor mijn verjaardag volgende maand, zeker niet als het die ene trui van Arket is die ik al superlang wil. En als we dan niet uit eten gaan bij mijn verjaardag, dan hoef ik ook echt geen toetje en zal ik ook niet zeggen dat ik geen frietjes hoef en vervolgens alle frietjes van mijn vriend zijn bord jatten. En ik vind het ook echt niet erg dat al mijn vriendinnen dan wel leuk mee worden genomen naar gezellige tentjes met hun partner op Valentijnsdag want dat hoef ik gewoon echt niet. Nee hoor, het is helemaal goed zo haha.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *