Shutterstock / M.Somchai / SerPhoto

Shutterstock / M.Somchai / SerPhoto

Machine Yearning helpt computers het smachten van je over te nemen

Voor mensen die geen zin of tijd hebben voor het smachten of het simpelweg te zwaar vinden is er goed nieuws: computers kunnen dankzij machine yearning het diepe verlangen van de mens overnemen.

“Ik verlang er al jaren naar mijn vriend Benny weer te zien, die met de noorderzon vertrokken is”, zegt Anniek de Boer. “Maar dankzij ontwikkelingen in computertechniek heb ik het smachten naar Benny overgedragen aan de computer.”

Machine yearning is ontwikkeld door computerwetenschappers van MIT en Microsoft die erg melancholisch zijn ingesteld. “Met zwaar gemoed hebben wij de computer het diepe verlangen geleerd. Helaas kan het nu volledig zelfstandig smachten.”

De computer doet nu het zware smachtwerk inderdaad voor Anniek. “Ik hoop vurig dat ik Benny ooit zal weder zien”, laat de computer op het scherm zien. “Mooi toch”, zegt Anniek. “Ik ga lekker wandelen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kanker kanker.

Hoe dichter bij Dordt hoe rotter het wondt.
Ik vraag me af hoe lang ze volhouden dat dit allemaal nep nieuws is.

https://www.frontnieuws.com/propagandastaatszender-nos-bedekt-met-14-445-post-its-die-elk-staan-voor-een-covid-vaccin-dood-in-2022/

dr. Marina
@mmeeuw
“Mysterieuze Twitterdokter” (NRC) /Rotterdammer/ Psycholoog / Stadsfotograaf / Media-pedagoog / Alma Maters
425 Volgend
21,4K Volgers
Frontnieuws is de opvolger van Fenixx, een beruchte extreemrechtse hoax-site, die veel nepnieuws verspreidt, met als doel om haat te zaaien.

Reageer
gravatar

Nu ik haar naam zie smacht ik alweer naar Daniëlle.
Nu ik haar naam zie smacht ik alweer naar het vruchtvlees van Daniëlle.
Vooral nu alles zo duur wordt.
Hij staat al stijf bij me. Is je kutje al nat?

https://www.frontnieuws.com/huiveringwekkend-world-economic-forum-toont-technologie-waarmee-de-overheid-uw-gedachten-kan-bestraffen-en-grote-bedrijven-uw-hersenen-kunnen-bespioneren-video/

In een korte video wordt een toekomstige werkplek voorgesteld, waarin een werknemer zich zorgen maakt dat haar werkgever “amoureuze gevoelens” voor een collega opspoort door haar hersengolfgegevens te lezen, maar aangenaam verrast is wanneer ze een prestatiebonus krijgt voor goede “hersengegevens” waaruit haar productiviteit blijkt.