Shutterstock / zakharovs

Shutterstock / zakharovs

Vriend staakt massage nadat hij erachter komt dat het niet leidt tot seks

Bijna vijftig seconden: zoveel tijd spendeerde Jarno (29) zojuist aan het masseren van zijn vriendin Marsja (27). Toen hij erachter kwam dat zijn inspanningen niet met seks zouden worden beloond, besloot hij de handdoek in de ring te gooien en de vaatwasser in te ruimen.

"Ik heb echt alles compleet volgens het boekje gedaan", sipt Jarno, terwijl hij het laatste bordje rechtlegt en een vaatwastablet in het vakje legt. "Begonnen bij haar schouders, lekker stevig want daar houdt ze van. Daarna naar beneden over haar rug. Met m'n duimen haar onderrug, en dan met een heel onschuldige blik haar billen kneden. Ik dacht dat ik gebeiteld zat voor een geile neukpartij, maar er gebeurde niets. Heel frustrerend dit, heb ik voor niks al dat zware duimenwerk gedaan.

"Marsja zelf is zich op haar beurt van geen kwaad bewust: "Een massage gehad? Zegt hij dat? Bedoelde hij die aai over m'n rug? Oooh… jammer, want ik zou best een fatsoenlijke massage kunnen gebruiken. Alles zit op slot, vooral aan de binnenkant van mijn dijen."

Vanuit de keuken klinkt gerinkel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *