NOS

NOS

Grote stunt: Anish Giri verslaat wereldkampioen Magnus Carlsen zonder buttplug

Anish Giri heeft op het Tata Steel-schaaktoernooi voor een grote stunt gezorgd. De Nederlandse grootmeester versloeg wereldkampioen Magnus Carlsen zonder buttplug.

Schaakgrootmeester Jorden van Foreest spreekt vol lof over zijn landgenoot. “Magnus Carlsen verslaan mét buttplug is al een hele opgave, laat staan zonder buttplug. De wereldkampioen op zijn plek zetten zonder vibrerende signalen in je anus te ontvangen, dan hoor je bij de groten.”

“Je moet je voorstellen: je zit daar helemaal alleen, prettig, comfortabel, zonder dat je ook maar één signaal doorkrijgt. En dan toch kunnen presteren. Dát is topsport”, zegt schaakexpert Rieke Boon.

Giri zelf reageert nuchter op de lof die hem ten deel valt. “Dat moderne buttplugschaken is niks voor mij. Niets anders dan twee mannen, een bord en een sponsorwandje van Tata Steel: dát is voor mij het pure schaken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een viezeriken zijn Stijn en Michel. Wat moeten nette lezers aan met dat gezanik over een anusprop tijdens het schaken.

Ter toelichting
Een anusprop wordt voor onbegrijpelijk seksueel genot door een sadist in de kont van een machogist gepropt.
NIET om te beletten dat een schaker met diarree tijdens het spel naar de wc hoeft. Immers de schaakklok loopt tijdens toiletbezoek gewoon door.

Reageer