YouTube / OP1

YouTube / OP1

Redactie Op1 dringend op zoek naar bekende Tiktokker die raketaanval op Dnipro wil verdedigen

De redactie van Op1 heeft een opvallende oproep gedaan: de talkshow is dringend op zoek naar een bekende Tiktokker die de raketaanval van de Russen op de Oekraïense stad Dnipro wil verdedigen.

Via de app die voornamelijk jongeren bereikt hoopt de redactie van Op1 uit te komen bij een jonge man of vrouw, het liefst met een grote achterban, die ook de positieve kanten van een bomaanslag op onschuldige mensen durft te benoemen.

De redacteuren van dienst laten weten dat het niet aan hen is om een kant te kiezen bij belangrijke gebeurtenissen in het nieuws, maar dat ze met een zo open mogelijke blik alle posities van dit conflict willen belichten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat was een luchtafweerraket die doelwit had gemist, enkele getuigen op de grond durven alleen anoniem die rookpluim aan te wijzen omdat ze anders worden gepakt op “russische sabotage”

Reageer
gravatar

De WEF gebruikt geen promocodes, dus heerschappij zullen ze nooit bereiken. In deze tijd heb je promocodes nodig om vooruit te kunnen komen!

Het WAF daarintegen is levensgevaarlijk, vooral voor hondenbezitters. Dat is de pro-hondenvleesfederatie. De Benelux vertegenwoordigers dronken Maitreya en Raisa van Twitter streven naar de afschaffing van kip en rund en hondenvlees voor iedereen. Dus, niemand meer honden uitlaten aub!!!

gravatar

De een ziet oorzaak en gevolg, de filosoof verdiept zich in de oorzaak. De ander ziet enkel het gevolg, of hooguit de coïncidentie en zoekt daarin de oorzaak, maar meestal herkent of voelt hij die niet, hij is aangepast. Zo vergelijkt hij voortdurend, en hiermee begint alle discriminatie. Dit wordt wel het dualisme genoemd. Hij bestrijdt steeds de gevolgen van eigen denken en handelen. Hij bestrijdt zichzelf.