Shutterstock / Dragana Gordic

Shutterstock / Dragana Gordic

Wauw, het lef: jongen die jij al een week negeert zegt op respectvolle manier dat hij de klik niet voelt

De 24-jarige Nadia negeert haar Bumble-match al ruim een week. Nu heeft hij opeens het lef om haar een respectvol berichtje te sturen dat hij de klik toch niet voelt. Wauw, het lef.

“Ja ik voelde hem toch niet zo, dus ik reageerde al een week niet meer op zijn berichtjes”, zegt Nadia. “Maar dat hij het nu afkapt, vind ik wel echt heel overdreven en kinderachtig.” Ze pakt haar telefoon erbij. “Kijk wat hij stuurt: ‘Hee Nadia, sorry maar na even nagedacht te hebben denk ik toch niet dat het gaat werken tussen ons. Ik vind het heel jammer en ik vind jou echt een leuke, lieve, knappe meid. Ik wens je het allerbeste! xx.’

“Sorry, maar ik heb dit aan mijn vriendinnen laten lezen en die zeiden ook dat dit echt niet kan, wat denkt hij.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik vind dat de schrijvers van deze publicatie om dezelfde reden minstens zo veel lef tonen.

Ook ik heb mijn vriendinnen het artikel laten lezen en die zeiden stuk voor dat deze publicatie echt niet kan. Wat denken jullie wel!

Reageer