Media Whale Stock / Shutterstock

Media Whale Stock / Shutterstock

Gevoelszonsopgang is vandaag om 11.09 uur ’s ochtends

De zon is vandaag om 8.47 opgekomen, maar de gevoelszonsopgang is 11.09. Dat heeft het KNMI vandaag bekendgemaakt. In deze tijd van jaar ligt de gevoelszonsopgang vaak extra laat.

De late gevoelszonsopgang is vervelend voor mensen die gevoelig zijn voor een winterdip. Pak jezelf dus extra goed in in een dekentje met een leuke Netflixserie en wees niet zo hard voor jezelf.

Let ook even op de gevoelszonsondergang: die is vandaag al om 15.34 u. Doe op tijd de lichten aan! Een gezellig kaarsje kan ook wonderen doen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het hoofd van de Europese , Charles Michel, zegt dat de oorlog van Vladimir Poetin tegen Oekraïne zowel de EU als de NAVO heeft versterkt en hen dichter bij elkaar heeft gebracht.

Duitse tanks om Russische troepen te bestrijden, na de Tweede Wereldoorlog. Dat is het scenario waar de proxy-oorlog van de NAVO tegen Moskou naartoe gaat. De ontwikkeling heeft de verontrustende echo van Operatie Barbarossa, toen de nazi Wehrmacht in 1941 zijn offensief tegen de Sovjet-Unie inzette.

https://www.frontnieuws.com/tanks-voor-de-herinneringen-duitse-en-navo-tanks-gaan-rollen-in-oekraine/

Reageer
gravatar

Gehoord van mijn vriend Charles Michel: “Wij zijn aan het onderzoeken hoe wij de complotten-verspreiders frontnieuws en maitreya kunnen stoppen met hun voortdurende onrust zaaien.”