Pro Shots / ProSportsImages

Pro Shots / ProSportsImages

Feestende bezoekers ‘Ally Pally’ hekelen darters op podium: ‘We proberen hier te zuipen’

Deze weken staat evenementenlocatie Alexandra Palace in het teken van grootschalige feestjes, gezellige verkleedpartijen en heel veel bier drinken. Steeds meer bezoekers beginnen zich echter te ergeren aan darters die op het podium alle aandacht naar zich toe trekken. De 42-jarige John Buckwheat is zo’n feestganger, hij is woest: “Heel vervelend dat darten, elk feestje weer. Wij proberen hier te zuipen.”

Na een slok Guinness vervolgt de man in dinosaurus onesie zijn tirade. “Wat zijn dat voor aandachtsgeile gasten? Terwijl wij ons het leplazarus proberen te zuipen en onze moeders groeten door een bordje met een grappige tekst voor een camera te houden, moeten zij zo nodig pijltjes gooien. Dat werkt heel afleidend. Wie denken ze wel niet dat ze zijn?”

Niet iedereen laat zich uit het veld slaan door de ongewenste pijltjesgooiers. Het 28-jarige feestbeest George ‘Bottoms Up’ McKenzie vindt het niet zo’n groot probleem. “Ach, als er bier is maakt het mij allemaal niet zoveel uit. Er is op dat podium zo’n gast die wel eens 180 schreeuwt, dan gaan ze helemaal gek lopen doen. Om er nog iets positiefs van te maken hebben wij met de maten afgesproken dat we dan een adtje doen. Laatst riep die kerel dat echt vaak toen er een kale gast met groen shirt op het podium stond. Nou, toen kon je me echt van de vloer vegen!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *