YouTube / Pro Shots

YouTube / Pro Shots

Opnieuw terugval Ihattaren: voetballer haalt laatste zestien bij WK darts

Het gaat nog slechter met Mohammed Ihattaren dan gedacht. Nadat de profvoetballer eerder worstelde met z’n gewicht, in verband werd gebracht met zware criminaliteit en scheidde van z’n vrouw, werd hij gisteren gespot in Londen waar hij de laatste zestien van het WK darts haalde.

“Hij stond echt lekker te gooien”, verzucht analist Pierre van Hooijdonk. “125 uitgooien, acht keer 180, een gemiddelde van boven de honderd. Het publiek is helemaal weg van hem. Ik denk dat het nooit meer goedkomt met deze jongen.”

Ook Wesley Sneijder keek gisteren verslagen toe hoe zijn oud-pupil kwam oplopen met een hardstyle-remix van Nik Kershaws The Riddle. “Ik dacht dat ik hem nog uit de slop kon trekken, maar als je ‘m dan zo ziet tekeer gaan op het podium van Alexandra Palace, dat doet gewoon pijn.”

De politie laat weten: “We dachten dat de bodem bereikt was toen hij in verband werd gebracht met het criminele netwerk rond Ridouan Taghi. We durven nu niet meer te zeggen waar dit eindigt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *