PRO SHOTS / Niels Boersema

PRO SHOTS / Niels Boersema

Samsunspor onthult extra voorwaarden Ihattaren: ‘Hij wilde niet voetballen’

De Turkse club Samsunspor heeft de extra voorwaarde onthuld waardoor de transfer van Mohammed Ihattaren is afgeketst: hij wilde niet voetballen.

“De deal was al helemaal rond toen Ihattaren een extra eis op tafel legde”, zegt Samsunspor-voorzitter Yuksel Yildirim. “Hij wilde graag naar onze club komen, maar niet om te voetballen. Dat was voor hem een gepasseerd station.”

Ihattaren zou daarbij hebben gezegd al jaren niet meer te voetballen, en dat dat voor clubs als PSV, Juventus en Sampdoria nooit een probleem leek. “Bij Ajax kreeg ik als beloning een meet and greet met Wesley Sneijder”, zei hij tegen mij.

Toen Ihattaren ook nog eiste dat de kantine broodje bal ging verkopen, liep Yildirim naar eigen zeggen van tafel. “Dit gaat nooit iets worden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nouwh die NK markt leg dus in een vouw. Kapitaalslag Italie vrg voorjaar idem. Eenzn goed seizorn ben je al je investeringen kwijt. Ga in met brug cadet xouple meglesia, no big deal. Zewr offensief duurzaam dan dat wel, geen afzien van deelname dzk is het een ochpictoresque pas de tout de sxcanseferiao.

Reageer
gravatar

Ik dacht na ampere overweging dat ik eindelijk ook het eens een keer eens moest zijn met mevrouw de voetbalhaatster. Toch leuk voor haar, ja toch, niet dan? Ze werd al zo vaak gepest.
Maar na ampele overwegingen was ik het toch niet met haar en mijzelf eens.

gravatar

Wissel mag ook, beetje conditie sparen blessurechersteldnwlpreventie Ja vier voldoendes is niet veel. U staat erop, begrijp ik minstens 5. Ja die ging rap weer verder na foutieblousie. Bcl no connection. Acing sittin’ (c2) movingfw (c1) slpwlkv (c0) sittin’ reversed lkn nonofrelevence. Until it stops. Stops arriving unlesst.

Reageer