Studio Speld / Shutterstock / Alexander Prokopenko

Studio Speld / Shutterstock / Alexander Prokopenko

VanStoof-peren zijn heel duur en gaan vaak kapot

De luxe en veel geziene VanStoof-peren zijn heel duur en gaan vaak kapot. Dat concludeert het Speld-testpanel. “De VanStoof-peren kwamen bij ons op de radar omdat we zo ontzettend vaak terugzagen in het straatbeeld”, zegt panel-leider Jos. “De peren gaan vaak gepaard met AirPods en maken een soort vervelend, doch intrigerend geluid als ze de pan in gaan, dus we wilden de zogenaamde ‘hype’ weleens testen.”

Geen succes dus, volgens ons panel. “Het ziet er mooi uit, maar gebruikers van de VanStoof-peren krijgen iets onhebbelijks, ze zijn eigenlijk heel duur voor wat je er voor terugkrijgt, en de peren gaan om de haverklap stuk. En dan kunnen ze alleen bij de perendealer zelf worden gerepareerd. Ook zijn ze gitzwart. Een voordeel: door de handige app zijn ze lastig te stelen. Ons eindoordeel is daarom een zesenhalf, want ondanks alles willen we ze zelf toch gewoon hebben.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *