Shutterstock / anek.soowannaphoom

Shutterstock / anek.soowannaphoom

Anne krijgt Airfryer in plaats van Satisfyer van dyslectische vriend voor kerst

De Satisfyer staat al drie jaar op het cadeaulijstje van Anne (23), maar helaas is haar vriend Daan dyslectisch. “Ik heb inmiddels al zo’n fancy Dyson hair dryer, een humidifier en nu dus de Airfryer.”

“Begrijp me niet verkeerd, ik geniet ook van deze cadeautjes. Maar het ‘hits niet echt de spot’ waar ik naar opzoek ben zeg maar,” zegt Anne zuchtend. Haar vriend kijkt hoe Anne een portie kip uit het apparaat haalt. “Ik ben blij dat ze dit cadeau wel gebruikt. Die Playstation waar ze vorig jaar om vroeg heeft ze nooit aangeraakt”, zegt Daan terwijl hij de controller pakt. “Dus nu zit ik er dus maar de hele tijd op, anders is het ook zo zonde.” “Dat moest dus foundation zijn”, fluistert Anne geïrriteerd.

Anne heeft als feministisch protest de Satisfyer Pro 2 nu maar zelf besteld. "Ik neem nu het heft wel in eigen handen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.