Pro Shots / Jules van Iperen / Shutterstock / Jimmy Siu

Pro Shots / Jules van Iperen / Shutterstock / Jimmy Siu

Veel Chinezen denken dat Hugo de Jonge de pandemie beter had bestreden

Nu de ziekenhuizen overlopen en de crematoria volop overuren draaien is de kritiek op het Chinese corona beleid heftiger dan ooit. Onder de Chinese bevolking gaat steeds vaker de stem op dat Hugo de Jonge dit beter had geregeld dan Xi Jinping. “Hadden we maar een rommelige democratie met een klungelende minister van Volksgezondheid”, zegt een demonstrant in Peking.

“De Jonge had ze zaken gewoon veel beter voor elkaar: te laat ingrijpen, onduidelijkheid over maatregelen, routekaarten en dashboards waar niemand na een maand nog naar keek. Op die manier bouwt de bevolking meer weerstand op tegen het virus. Dat was het masterplan van Hugo. Dat heeft China hard nodig”, vertelt epidemioloog Wu Zunyou.

De verering van Hugo de Jonge is de Chinese overheid niet ontgaan. Positieve uitingen over Hugo de Jonge worden steeds vaker gecensureerd. Ook worden Chinese burgers opgepakt die met fel gekleurde leren schoenen over straat lopen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bizarre videobeelden, gemaakt op een Chinese boerderij, tonen een groep schapen die bijna twee weken lang rondjes loopt zonder te stoppen. Het vreemde gedrag heeft waarnemers en de eigenaar van de schapen in verwarring gebracht, omdat ze proberen vast te stellen wat er achter zit. De beelden zijn eerder deze maand gemaakt in het noorden van China.

https://www.frontnieuws.com/waarom-lopen-grote-groepen-dieren-insecten-en-vogels-plotseling-overal-ter-wereld-in-cirkels/

Reageer
gravatar

Eind november. Frontnieuws.

Dan komen de andere schapen erbij omdat het kuddedieren zijn en zich binden of aansluiten bij hun vrienden,” vertelde Bell aan Newsweek.

Maar waarom lopen zoveel andere dieren, insecten en vogels ook in cirkels over de hele planeet?

gravatar

Allemaal normaal, alleen anders hoorde je er niemand over. Zoals de mierenspiraal, de grote vogels om de boomstomp, de schapen in een cirkeltje. Honden achter elkaar aan om een boomstam. Wie in de natuur kent die kent het al jaren.
Bij de mens is het rondjes rennen achter elkaar aan gewoon massahysterie.

gravatar

November 25, 2022.
.
Dan komen de andere schapen erbij omdat het kuddedieren zijn en zich binden of aansluiten bij hun vrienden,” vertelde Bell aan Newsweek.