Youtube / NOS Jeugdjournaal / NPO

Youtube / NOS Jeugdjournaal / NPO

Kinderen Hugo de Jonge tippen Roxy Dekker voor betalen renovatie Binnenhof

De kinderen van Hugo de Jonge hebben zich bemoeid met de renovatie van het Binnenhof, waarvan de kosten oplopen tot wel twee miljard euro. Naar verluidt tippen zijn zoon en dochter Roxy Dekker voor het betalen van de volledige renovatie.

“Mijn kinderen zagen me mompelend ijsberen door de huiskamer”, vertelt demissionair minister De Jonge tegen de NOS. “Zodra ik uitlegde dat verschillende monumentale gebouwen in veel slechtere staat zijn dan was voorzien, lieten ze meteen de naam van geldschieter Roxy Dekker vallen. Na een kosten-batenanalyse bleek het zeer lucratief en behulpzaam te zijn om mij in deze kwestie op te stellen als zogeheten ‘baddie’.”

De Jonge gaf toe nooit van haar gehoord te hebben, maar iedere suggestie serieus te nemen. Naar eigen zeggen is hij aan het denken gezet door de woorden “Pap, heb je al een sugardaddy overwogen?“. Wat ook meespeelt: het track record van De Jonge kan wel een betrouwbaar persoon gebruiken om mee in zee te gaan. Deze factoren dragen bij aan De Jonge’s bereidheid om enerzijds een beetje sexy te dansen en anderzijds eens te draaien met die bil.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *